BEMÆRK AT DETTE WEBSITE LUKKER 14. JUNI 2023
EKF er pr. 1. april 2023 fusioneret ind i Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO). Dette website, ekf.dk, lukker derfor snart. Vi gør opmærksom på, at indhold på siden kan være forældet og henviser i stedet til eifo.dk eller til vores kundecenter på +45 70 60 49 60.

Tænk stort fra starten


Der er intet som eksport og en global tankegang, der kan drive vækst i en virksomhed. Alligevel holder mange virksomheder sig i første omgang til hjemmemarkedet og til de nære eksportmarkeder. Men hvorfor ikke tænke større fra starten?

Eksport er den lige vej til vækst.

I EKF tænker vi eksport 24/7, for eksport er nemlig den lige vej til vækst. Der er en grund til, at mange af Danmarks største virksomheder også er dem, der eksporterer mest.

Men mulighederne for at komme rigtigt langt ud i verden er i dag større end nogensinde for alle størrelser virksomheder, hvis man tænker det ind i sin forretningsmodel.

Der er selvfølgelig masser af udfordringer forbundet med at ville ud i verden hurtigt, men hvis nogen kan finde en vej for dine produkter og services, så er det dig.

Finansiering af eksportvækst med EKF

EKF Danmarks Eksportkredit hjælper danske vækstvirksomheder med finansiering af eksportvækst, så du kan lægge en ambitiøs vækstplan og slå til, mens mulighederne og efterspørgslen er der. 

Ring til os med det samme på 35 46 26 00 og bed om at tale med en rådgiver.

Fra EKF's side vil vi gerne råde dig til at løfte blikket og se længere ud og længere væk og til at starte på det allerede tidligt på vækstrejsen: TÆNK STORT FRA STARTEN! 

Artikel på borsen.dk

23-årig iværksætter tænkte eksport fra starten


"Ambitionen har været der fra starten. Allerede i 2016 sagde jeg, at Watery skulle være Skandinaviens største butik inden for kategorien. Hvis man skal have en gennemslagskraft og en forretning, der vokser om 10 eller 20 år, så er man nødt til at komme ud over landegrænserne.", siger Daniel Johannesen
Læs artiklen
Artikel på borsen.dk

Hobbii: Fra startup til vækstvirk­somhed til kæmpesucces


"Lad være at sidde og bruge for lang tid i Danmark og Sverige og fedte rundt. Verden er global – du kan annoncere på Facebook og Google og nå samlet 4 milliarder mennesker i den vestlige verden,” siger Jens Reimer Olesen.
Læs artiklen
Masterclass fra EKF + Børsen Gazelle

Ekstern finansiering bør være et strategisk element i enhver vækstplan


1. juni 2022: Velkommen til en indsigtsfuld og underholdende 1/2 time i selskab med Hobbiis Jens Reimer Olesen, Vækstfondens Anders Christian Andersen, KROM Kendamas Thorkild May og EKF's Per Holm Lynglund.
Se hele masterclassen

Se vores løsninger

Eksporthavn

Abonner på EKF’s nyheder og faglige indhold


EKF udsender løbende nyheder fra EKF og risikovurderinger af verdens vigtige eksportmarkeder på e-mail til vores abonnenter. Vi laver også et nyhedsbrev med viden og inspiration om eksport og finansiering.
Ja tak – det skal jeg have