BEMÆRK AT DETTE WEBSITE LUKKER 14. JUNI 2023
EKF er pr. 1. april 2023 fusioneret ind i Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO). Dette website, ekf.dk, lukker derfor snart. Vi gør opmærksom på, at indhold på siden kan være forældet og henviser i stedet til eifo.dk eller til vores kundecenter på +45 70 60 49 60.

Beskyt din eksport mod tab


Nogle gange går internationale forretninger ikke som planlagt. En kunde kan gå konkurs eller annullere en ordre i utide, og der kan udbryde krig eller indføres importforbud og valutarestriktioner. Den slags risici kan vi forsikre dig mod, så du trygt kan koncentrere dig om din forretning.

Nogle gange skal man tage chancer

Det er svært at blive en succesfuld virksomhed uden at tage chancer i ny og næ. Det betyder dog ikke, at man behøver at tage unødige risici. Med en garanti fra EKF er du sikret mod ubehagelige overraskelser.

Med en garanti fra EKF kan du:


få dækket dine tab, hvis din kunde pludselig går konkurs eller annullerer ordren
sige ja til ordrer, selvom der er risiko for krig og politisk uro i landet.
koncentrere dig om nye forretninger i stedet for om risikoen for tab på de gamle

Brug EKF, hvis du vil bevæge dig sikkert ud i verden

Vi kan sikre dig mod overraskelser, så du får dine penge, når dine internationale forretninger ikke går som planlagt.

​Selv om love, regler og forretningskultur i andre lande er vidt forskellige fra de danske, og mange lande er præget af økonomisk og politisk usikkerhed, gør vi det sikkert at sælge til kunder i udlandet.

Med en garanti fra EKF er du sikret mod økonomiske risici, hvis din kunde annullerer en aftale i utide eller går konkurs.

Eller vi kan sikre dig mod tab som følge af politiske risici som krig, importforbud og valutarestriktioner, eller hvis offentlige myndigheder griber ind mod din eksportforretning.

Vores garantier kan sikre dig økonomisk hele vejen igennem et stort projekt med flere delleverancer. Vi hjælper dig med at finde den løsning, som passer til netop din virksomhed og dine forretninger.

CEBRA turde løbe en risiko ude i verden


Arkitektvirksomheden CEBRA fra Aarhus vandt en konkurrence om at designe et kulturcenter og en tilstødende park i hjertet af Abu Dhabi by. For at få ordren på cirka 70 millioner kroner skulle CEBRA stille en leveringsgaranti til bygherren, som var større end egenkapitalen i den forholdsvis lille tegnestue.

Læs historien her

Undgå tab med en garanti fra EKF

Kontakt en rådgiver
Papirflyver

Har du spørgsmål?


Så kontakt os, eller send en forespørgsel, så vi kan kontakte dig.
Gå til kontaktsiden

Læs mere om dine muligheder