BEMÆRK AT DETTE WEBSITE LUKKER 14. JUNI 2023
EKF er pr. 1. april 2023 fusioneret ind i Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO). Dette website, ekf.dk, lukker derfor snart. Vi gør opmærksom på, at indhold på siden kan være forældet og henviser i stedet til eifo.dk eller til vores kundecenter på +45 70 60 49 60.

Realiser din virksomheds vækstplaner


Når en virksomheds vækstpotentiale skal føres ud i livet, kræver det ofte ekstra finansiering fra banken. Lad EKF kautionere over for din bank, og få bedre likviditet og plads til flere kunder og større ordrer.

Det kræver en god økonomi at være en succes som virksomhed

Varelagre, nye maskiner og anlæg og udgifter til råvarer og materialer er hårdt ved likviditeten. Og med succesen følger der måske ordrer i en størrelse, der kan være svære at udføre.

Når du skal tage det næste skridt og realisere virksomhedens store vækstplaner, kræver det ofte, at banken er villig til at stille med finansiering. Og det hænder, at banken gerne vil have en ekstra sikkerhed, før den er villig til at sige ja.

Den sikkerhed kan vi stille.

Når EKF kautionerer over for din bank, kan du:


få kredit i banken – både når du selv eksporterer, og når din virksomhed er underleverandør til eksport
investere i nye maskiner og anlæg og udvide produktionen
sige ja til større ordrer og vide, at du har kapital nok til at udføre dem
give kunden sikkerhed for forudbetalingen.

Brug EKF, når du mangler kapital

Vores kautioner giver dig manøvrerum til at forfølge virksomhedens vækstmuligheder uden at udtømme den vigtige driftskapital.

Når vi stiller kaution for din bank, tager vi bankens risiko, og du får din kredit. Med kreditten får du de økonomiske muskler til at realisere dine vækstplaner.

Kreditten kan du bruge til at dække virksomhedens løbende driftsudgifter eller til at tage flere kunder og større ordrer ind. Du kan også bruge den til at udvide din forretning med nye maskiner og anlæg.

Både små og store virksomheder er velkomne hos os. Du kan både få kredit, når du selv eksporterer, når du er underleverandør til en eksportvirksomhed, eller hvis en del af din virksomheds omsætning kommer fra udlandet, som fx i turistsektoren.

Rare Wine opbygger stort lager med sjældne vine


Rare Wine fra Vester Hassing har lavet en millionforretning ud af at handle med verdens sjældneste – og dyreste – vine. Med en kaution fra EKF har den nordjyske virksomhed udvidet det bekostelige lager for at kunne imødekomme den stigende efterspørgsel.

Se historien her

Få ja til dine vækstplaner med EKF's kautioner

Kontakt en rådgiver
Papirflyver

Har du spørgsmål til vores kautioner?


Så kontakt os, eller send os en forespørgsel, så vi kan kontakte dig.
Gå til kontaktsiden

Læs mere om dine muligheder