BEMÆRK AT DETTE WEBSITE LUKKER 14. JUNI 2023
EKF er pr. 1. april 2023 fusioneret ind i Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO). Dette website, ekf.dk, lukker derfor snart. Vi gør opmærksom på, at indhold på siden kan være forældet og henviser i stedet til eifo.dk eller til vores kundecenter på +45 70 60 49 60.

Vind flere ordrer med finansiering til din køber


Du kan få en stor fordel i konkurrencen mod andre leverandører, hvis du kan tilbyde din kunde en langfristet finansiering på konkurrencedygtige vilkår. Den finansiering kan vi stille med.

Tilbyd din kunde finansiering, og få ja tak til ordren.

Det kræver mere end et stærkt produkt at få succes på eksportmarkederne. Finansiering bliver i stigende grad brugt som konkurrenceparameter i kampen om at få fyldt ordrebøgerne. Mange virksomheder oplever, at de vinder ordren, når de kan tilbyde deres kunde en attraktiv finansieringsløsning.

Med finansiering fra EKF kan du:


vinde ordren, selvom din kundes bank siger nej til at finansiere købet
give din kunde det afgørende argument for at vælge din virksomhed frem for dine konkurrenter
få dine penge med det samme, selvom du lader din kunde købe på kredit
tilbyde nye forhandlere finansiering til at købe dine varer.

Brug EKF som et salgsargument

I EKF kan vi stille med den finansiering til dine udenlandske kunder, som kan gøre dine eksportforretninger til virkelighed. For eksempel ved at skaffe din kunde en kredit, som udelukkende kan bruges til at købe varer hos dig.

I samarbejde med EKF og en bank kan du tilbyde din udenlandske kunde at købe på kredit uden selv at løbe unødig risiko. Det giver dig en fordel i konkurrencen med andre leverandører. Og selv om din kunde køber på kredit, får du din betaling med det samme.

Finansiering til udenlandske kunder bruges primært i forbindelse med salg af kapitalgoder og ved kredittider på et halvt år og derover.

EKF kan også forsikre dig mod tab, hvis du selv vælger at yde kreditten uden at involvere en bank.

SKOV A/S vinder ordrer med EKF-finansiering i hele verden


Virksomheden SKOV fra Glyngøre afsætter ventilations- og managementsystemer til animalsk produktion over hele verden. Med proaktiv brug af konkurrencedygtig finansiering fra EKF er de ofte et skridt foran, når ordren skal lukkes.

Læs historien her

Vind flere ordrer med de her produkter

Kontakt en rådgiver
Papirflyver

Har du spørgsmål til køberfinansiering?


Så kontakt os, eller send os en forespørgsel, så vi kan kontakte dig.
Gå til kontaktsiden
Webinar
Billede fra webinar fra Jyske bank TV

Løft din eksport med køberfinansiering


Er køberfinansiering med garanti fra EKF vejen til nye ordrer? To ud af tre eksportvirksomheder har oplevet et fald i eksporten som følge af corona-krisen. Og mange SMV’er står i dag med ordrebøger, der bestemt ikke giver anledning til feststemning. På dette webinar kan du høre om mulighederne for at sælge maskiner og anlæg til både slutbrugere og forhandlere med op til 5 års kredit. Uden det går ud over din likviditet.
Se webinaret her

Læs mere om dine muligheder