BEMÆRK AT DETTE WEBSITE LUKKER 14. JUNI 2023
EKF er pr. 1. april 2023 fusioneret ind i Danmarks Eksport- og Investeringsfond (EIFO). Dette website, ekf.dk, lukker derfor snart. Vi gør opmærksom på, at indhold på siden kan være forældet og henviser i stedet til eifo.dk eller til vores kundecenter på +45 70 60 49 60.

Dokumenter til ansøgning om SMV-Garanti

Ansøgning om en konkret SMV-Garanti foregår altid gennem en bank. Banken håndterer papirarbejdet og sender ansøgningen gennem vores onlineportal for pengeinstitutter. Banken skal være tilsluttet ordningen om SMV-garanti. Er den det ikke allerede, kan den nemt blive det ved at kontakte os.

Se banker tilsluttet SMV-Garantien her

Selvom ansøgningen kører gennem banken, er der stadig nogle dokumenter, som du skal udfylde.

Introduktion til dokumenterne

Der er fem dokumenter, der er relevante, når du skal søge om en SMV-garanti. Her er en kort vejledning til dokumenterne:

Erklæring for garanti under 25 mio. kr.: Udfyldes kun ved forretninger under 25 mio. kr. En SMV-garanti kan maks. være på 25 mio. kr., så derfor skal eksportøren altid udfylde den.

FAQ om CSR: I "Erklæring for garanti under 25 mio. kr." er der nogle spørgsmål om CSR-forhold. Vi har lavet en FAQ om CSR for at hjælpe dig.

Erklæring om anti-bestikkelse og åbenhed: Dokumentet skal udfyldes af eksportøren. Ved visse garantityper skal det også udfyldes af banken.

Regreserklæring fra eksportør: Dokumentet skal udfyldes af eksportøren.

Declaration of transparency: Modparten udfylder dokumentet, dvs. enten køber, låntager eller garant.

Her er de relevante dokumenter